Blogg

Ingen är profet i sitt eget land

[:en]När du får frågan om du fortfarande tänker korruption och inser att man har fortfarande mycket att jobba på för att tvätta bort stereotyper och fördomar som är kvar hos många och samtidigt som du börjar hålla med ordspråket som kommer från bibeln att ” Ingen är profet i sitt eget land/i sin egen hemstad…”

Man lär sig av misstagen eftersom man blir vis…ny dag, nya utmaningar och nya möjligheter! G’morgon Sverige . Han kanske inte den mest omtyckta person eller vad man än nu säger om honom eller hans politik men jag kommer ihåg vad Han sa till mig, vår Statsminister Stefan Löfven att man ska våga säga ifrån och kämpa för rättvisa , våga göra skillnad.Ibland vill människor inte höra vissa saker, helst vill de höra vad som får dem att må bättre…[:sv]När du får frågan om du fortfarande tänker korruption och inser att man har fortfarande mycket att jobba på för att tvätta bort stereotyper och fördomar som är kvar hos många och samtidigt som du börjar hålla med ordspråket som kommer från bibeln att ” Ingen är profet i sitt eget land/i sin egen hemstad…”

Man lär sig av misstagen eftersom man blir vis…ny dag, nya utmaningar och nya möjligheter! G’morgon Sverige . Han kanske inte den mest omtyckta person eller vad man än nu säger om honom eller hans politik men jag kommer ihåg vad Han sa till mig, vår Statsminister Stefan Löfven att man ska våga säga ifrån och kämpa för rättvisa , våga göra skillnad.Ibland vill människor inte höra vissa saker, helst vill de höra vad som får dem att må bättre..[:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply