Blogg

[:sv]Solvatten[:]

[:sv]Jag är tacksam för möjligheten och privilegiet att införa det nya vattenreningssystemet till min hemstad ‪#‎KINSHASA‬ efter Lubumbashi. Solvatten är en svensk innovation och deras representanter kontaktade oss och frågade om detta var något för vårt projekt i Malueka/Kinshasa. Den amerikanska presidenten Barack Obama har kollat in detta när han var i Sverige. Jag ser fram emot det slutliga beslutet för att ta med mig detta nästa gång vi åker hem. Bara kärlek till alla er???

Im thankful for the opportunity and privilege to introduce the new system for cleaning water at My hometown #KINSHASA after Lubumbashi. Solvatten wich is a Swedish invation contacted us and asked if it was something for our project in Malueka/Kinshasa. The U.S president @barackobama checked this out when he was in Sweden. I’m looking forward For the final decision and to bring it with me next time I go home.
Love always

 [:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply