Blogg

[:en]Our next trip[:sv]Snart bär det av :)[:]

[:en]Soon, we will travel to the DRC again to work wonders and the preparations are going on every day. We will take with us Solvatten which we will use to clean the water from the water wells we have built. Even if the water looks clean to the naked eye it contains various parasites which can lead to various diseases. Therefore, our Solvatten will be much appreciated in Malueka.

We will also bring us glasses we received from Specsavers and equipment for eye examination we received from the Synoptics. Malueka is a very poor suburb of Kinshasa. There, people can not afford to do vision screenings or to buy glasses. Therefore, we will now make it possible for them to do this free of charge.

We also bring sports equipment to our football clubs for boys and girls. We will also bring equipment to our preschool that we will visit to hand out diplomas because the children have been good, and completed its first year of preschool.[:sv]Snart reser vi till Kongo-Kinshasa igen för att uträtta underverk och förberedelserna pågår för fullt. Vi kommer att ta med oss solvattenbehållare som vi ska använda för att rena vattnet från de brunnar vi byggt. Även om vattnet ser rent ut med blotta ögat så innehåller det olika parasiter som kan leda till olika sjukdomar. Därför kommer våra solvattenbehållare vara mycket uppskattade i Malueka.

Vi kommer även att ta med oss glasögon som vi fått från Specsavers samt utrustning för synundersökning som vi fått från Synoptik. Malueka är en mycket fattig förort till Kinshasa. Där har befolkningen ej råd att göra synundersökningar eller att köpa glasögon. Därför kommer vi nu göra det möjligt för dem att göra detta helt kostnadsfritt.

Vi tar även med oss sportutrustning till våra fotbollsklubbar för killar och tjejer. Vi kommer även att ta med utrustning till vår förskola som vi kommer att besöka för att dela ut diplom eftersom barnen har varit duktiga och genomfört sitt första år på förskolan.

 [:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply