Blogg

[:en]Our latest trip to Kongo-Kinshasa, february 2017[:sv]Vår senaste resa, februari 2017[:]

[:en]Recently, we came home from our latest trip to Kongo-Kinshasa. It was a successful trip and we have accomplished a lot in a short period of time. During our latest trip we have been monitoring our ongoing projects and continued to developing our upcoming projects. We have equipped our photography and film department at our vocational school. We have distributed soccer equipment to our girls that plays football. We received the equipment from Floby IF and Renew Group Sweden AB. We also made a trip to the zoo together with our preschoolers. It was a really appreciated trip 🙂

In addition to this we have developed our sewing operations that is a part of our vocational school. We have started a training school for a number of women who will be fully trained in about three months. We have also started a project with micro loans where we will lend a sum to a number of participants (mostly women) where the goal is that they will using the loan to be able to make investments in already existing operations to develop to give them a chance a chance to become independent and self-sufficient.

We also had a meeting meeting together with our members as well as our Board of directors hope for Kinshasa in Kinshasa to discuss the Future as well as our new projects.

Thank you to all who support our work and has done this trip possible. Without you we are nothing. Love for you <3 We plan to do our next trip in August 2017 to start evaluating our projects as well as developing them further. No one can help everyone but everyone can help someone![:sv]Nyligen har vi kommit hem från vår senaste resa till Kongo-Kinshasa. Det var en lyckad resa och vi fick mycket uträttat på kort tid. Vi har varit där för att övervaka tidigare påbörjade projekt och även för att fortsätta utveckla våra kommande projekt. Vi har utrustat vår foto- och filmverksamheten på vår yrkeskola som vi startat sedan tidigare. Vi har även delat ut fotbollsutrustning till våra tjejer som spelar fotboll som vi har fått från Floby IF samt Renew Group Sweden AB. Vi gjorde även en utflykt till stadens zoo tillsammans med våra förskolebarn. Det var en mycket uppskattad utflykt 🙂 Utöver detta har vi har även utvecklat vår sömnadsverksamhet som är en del av vår yrkesskola. Vi har startat en utbildning för 35 kvinnor som ska kommer att vara färdigutbildade om tre månader. Utöver detta har vi även startat ett microlånprojekt där vi kommer att låna ut en summa till 35 deltagare (mestadels kvinnor) där målet är att de ska med hjälp av lånet kunna göra investeringar i sina nuvarande verksamheter för att utveckla dessa (bl.a. jordbruk, djurhålling) för att på så sätt ge dem en chans att bli självständiga och självförsörjande. Vi har också haft möte tillsammans med våra betalande medlemmar samt vår styrelse för Hope for Kinshasa i Kinshasa för att diskutera framtiden samt våra nystartade projekt. Tack till alla som medverkade vid vårt Pärlevent i Swedbanks lokaler på Stora Essingen samt alla andra som stöttar vårt arbete och har gjort denna resa möjlig. Utan er är vi ingenting. Kärlek till er <3 Nästa resa planerar vi att göra i Augusti 2017. Då ska vi utvärdera våra påbörjade projekt samt fortsätta att utveckla dem. Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon![:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply