Blogg

[:en]Lions club[:]

[:en]Yesterday we visited the Lions Club Globen/Årsta to lecture them about our activities. At the meeting participated representatives from all areas of Stockholm. Hope’s future will be decided after this meeting, and we look forward to the decision when it is time to evolve and find a partner. Many thanks to all Lions who participated and asked questions to us. Today on the stage, we felt that we have much to give to the world and Africa, and felt stronger than ever. Together, we are better and more numerous. ”No one can help everyone, but everyone can help someone”[:sv]

Igår besökte vi Lions Club Globen/Årsta för att föreläsa för dem om vår verksamhet. På mötet medverkade representanter från alla områden i Stockholm. Hopes framtid avgörs efter detta möte och vi ser fram emot beslutet då det är dags att utvecklas och hitta en samarbetspartner. Stort tack till alla Lions som medverkade och ställde frågor till oss Idag på scenen kände vi att vi har mycket att ge till världen och Afrika och kände oss starkare än någonsin. Tillsammans hjälper vi bättre och många. ”Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon”

[:]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply